2013.08.29.
22:55

Írta: Puncsedlina

Mindazoknak, akik rettegnek a rántott sajt kipukkadásától!

rántott-camambert.jpg

A camembert sajt nagyszerű megoldást kínál erre a problémára, hisz még ha nem is bundázzuk be tökéletesen, a kérge tutira nem engedi kifolyni a sajtot! Én egyébként ez esetben is duplán szoktam panírozni (liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemle- morzsa), mert nagyon szeretjük a panír ízét. :) A tojásba szoktam tenni kis őrölt kurkumát és frissen őrölt borsot is,mert így még ízletesebb lesz a panír.

Köretként rizst, és cékla salátát készítettem, melybe a következő összetevőket aprítottam:

2db cékla (nagy lyukú reszelőn)

1cm torma (kis lyukú reszelőn)

sós földimogyi (törve/darálva)

4cl balzsamecet

                                                                                      csipet só, mokkáskanál méz

Én nyár elején fedeztem fel ezt a csodálatos kis gumót, így télen még nem próbálkoztam a beszerzésével, de piacon állítólag egész évben beszerezhető. Tormát is a piacon kapunk, nyugodtan vegyünk egy jó nagy darabot, mert a hűtőben, kis fedeles műanyag dobozkában tárolva hónapokig friss marad.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://puncsedlina.blog.hu/api/trackback/id/tr385484046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chill Out 2013.08.29. 23:28:29

Sziaa!!

Megéheztem :) Jöhetnétek már haza,s csinálhatnál ilyen,s hasonló finomságokat...

Puncsedlina 2013.08.30. 22:54:12

@Chill Out: Háháá! :) Múltkor sem jöttél tortázni!

Chill Out 2013.08.31. 07:19:26

Tudom :(
arra vártam,hogy írjatok...csak úgy magamtól nem szerettem volna odapofátlankodni.ám ez megváltozott /beszéltem anyuddal :) /
süti beállítások módosítása