A camembert sajt nagyszerű megoldást kínál erre a problémára, hisz még ha nem is bundázzuk be tökéletesen, a kérge tutira nem engedi kifolyni a sajtot! Én egyébként ez esetben is duplán szoktam panírozni (liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemle- morzsa), mert nagyon szeretjük a panír ízét. :) A tojásba szoktam tenni kis őrölt kurkumát és frissen őrölt borsot is,mert így még ízletesebb lesz a panír.
Köretként rizst, és cékla salátát készítettem, melybe a következő összetevőket aprítottam:
2db cékla (nagy lyukú reszelőn)
1cm torma (kis lyukú reszelőn)
sós földimogyi (törve/darálva)
4cl balzsamecet
csipet só, mokkáskanál méz
Én nyár elején fedeztem fel ezt a csodálatos kis gumót, így télen még nem próbálkoztam a beszerzésével, de piacon állítólag egész évben beszerezhető. Tormát is a piacon kapunk, nyugodtan vegyünk egy jó nagy darabot, mert a hűtőben, kis fedeles műanyag dobozkában tárolva hónapokig friss marad.